Om oss

 

Grundaren av Aesthetic Med Clinic i Norrköping är sjuksköterskan Maria som är certifierad inom avancerade injektionsbehandlingar och medlem i Estetiska injektionsrådet. Hon har sedan tidigare lång erfarenhet inom skönhetsbranschen och arbetar idag enbart med avancerad skönhetsvård.

 

Maria har alltid haft ett brinnande intresse för skönhet, hon har ett skarpt öga för detaljer och proportioner. Detta gör att hon kan se vad som är estetiskt tilltalande och uppnå enastående resultat. Hon är noggrann och strävar alltid efter att kunden ska känna sig trygg och nöjd.
 

Hennes främsta mål är att leverera säkra och naturliga resultat som framhäver det bästa hos varje person.

 

Aesthetic Med Clinic erbjuder en helhet av medicinska skönhetsbehandlingar och tillsammans med våra kollegor VS Klinik kan vi erbjuda dig det allra senaste när det kommer till hud- och injektionsbehandlingar. Du kan därför vara säker på att vi erbjuder dig de bäst lämpade behandlingsalternativen utifrån dina behov och förutsättningar. Ofta kombinerar vi olika behandlingsmetoder för att uppnå det bästa möjliga resultatet. 

 

Vår målsättning med injektionsbehandlingarna är att alltid lyfta fram det bästa hos dig. Att leverera naturliga resultat med kvalitativa produkter och den medicinska kunskapen som bidrar till din säkerhet. Vi är legitimerad vårdpersonal och certifierade av Estetiska injektionsrådet med specialistkompetens inom estetisk medicin. 

 

Hos oss är du i trygga händer.

Välkommen!


KÖP PRESENTKORT


Du vet väl om att du kan köpa presentkort hos oss på Aesthetic Med Clinic i Norrköping? Det är den perfekta gåvan att ge bort till någon som du tycker extra mycket om. Du kan komma in till oss på kliniken för att få ett fysiskt presentkort alternativt köpa ett direkt genom länken nedan.